Inaugurat el Cruyff Court Sergi Roberto a Reus

Inaugurat el Cruyff Court Sergi Roberto a Reus

El camp s'ha pogut construir gràcies a les fundacions Barça, "la Caixa" i Cruyff, i el jugador del FC Barcelona Sergi Roberto ha apadrinat la inauguració del camp a la seva població natal

El Cruyff Court Sergi Roberto és el novè dels quinze courts que la Fundació Cruyff té previst inaugurar a Catalunya, arran de la col·laboració amb ”la Caixa” i per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social i compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

En total, es preveu la construcció, manteniment i dinamització de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, prioritzant zones desafavorides, fruit de l’acord entre la Fundació Cruyff, ”la Caixa” i la Fundació Barça.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves i, a través d’aquesta activitat, inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil. 

El jugador del FC Barcelona, Sergi Roberto; el vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, han inaugurat el Cruyff Court Sergi Roberto per promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

Inauguració Cruyff Court a Reus amb Sergi Roberto

 

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

Declaracions de Sergi Roberto, jugador del FC Barcelona

“Em fa feliç saber que com jo tindreu un camp de futbol on podreu continuar jugant i aprenent dels valors del esport. Agraeixo a les tres fundacions tot el que estan fent per la infància”.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i la Fundació Barça

“Estem aquí reunits a Reus, La Fundació La Caixa, la Fundació Johan Cruyff i la Fundació Barça amb el propòsit de seguir aquesta aliança en favor dels nens, nenes i joves, que a través de l'esport i els seus valors aconsegueixen fer un món millor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut