Bartomeu explica a la BBC la singularitat del model de propietat del Barça

Bartomeu explica a la BBC la singularitat del model de propietat del Barça

El president del FC Barcelona repassa al prestigiós mitjà britànic les particularitats d’un Club que “és propietat dels socis” i que està present en els cinc continents

La BBC ha publicat un reportatge que se centra en la figura de Josep Maria Bartomeu durant els primers dies de febrer, quan el FC Barcelona va enfrontar-se consecutivament al València i al Reial Madrid al Camp Nou. El president del FC Barcelona explica al prestigiós mitjà britànic la singularitat del model de propietat del Barça: “Quan diem que som ‘Més que un Club’ no són paraules buides de contingut si no que és quelcom real. Els nostres 145.000 socis són els amos del Club. Som diferents a la resta”.

Bartomeu detalla a la BBC el funcionament intern del Club, dirigit per un total de 20 directius que -cadascú amb les seves responsabilitats- s’encarreguen de representar-lo allà on van. I no només això: “La tasca de tots nosaltres no és només representar el Club si no també ajudar a la gent del futbol a través de la nostra Fundació i també als nostres socis”, afegeix el president.

També posa en valor la vocació global del Club. Bartomeu explica que el Barça, amb més de 335 milions de fans a les xarxes socials, està present en els cinc continents i aposta per la internacionalització de la competició de Lliga per acostar el conjunt blaugrana als seus seguidors. “És una qüestió de respecte cap a ells. Ens agrada apropar-nos als nostres fans i aquesta és la raó per la qual fem també les gires d’estiu arreu del món”, afirma.

Bartomeu també fa referència a la part més esportiva del Barça. Destaca la importància de l’arribada de Ronaldinho el 2003, qui va dur “el somriure i la felicitat al Club”, l’excel·lència assolida a través d’un entrenador com Josep Guardiola i la figura de Lionel Messi, a qui cataloga com el millor de tots els temps.

Però i quan Messi no hi sigui? “Esperem que encara faltin alguns anys perquè això passi però ens hem d’anar preparant. Per fer-ho estem incorporant nous joves talents com Dembélé, Coutinho o De Jong”, conclou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut