Anthony Borges compleix el seu somni de visitar el Camp Nou

Anthony Borges compleix el seu somni de visitar el Camp Nou

L’heroi culer va poder gaudir amb el triomf contra l’Olympique de Lió i aquest dijous ha conegut de primera mà la història i funcionament del Club

Anthony Borges, l’heroi culer del tiroteig a l’institut de Florida que el 14 de febrer del 2018 va salvar la vida a 20 companys, va complir el seu somni de visitar el Camp Nou. I és que a banda de visitar l’Estadi amb la benvinguda de Jordi Cardoner, vicepresident primer del Club, Anthony Borges va vibrar amb el triomf del Barça contra l’Olympique de Lió (5-1).

Aquest noi, que ara té 16 anys i va ser alumne el 2016 de la Barça Academy que el Club tenia a Lauderhill, va estar present a la Llotja President Josep Suñol. Allà va poder conèixer el president Josep Maria Bartomeu i l’exentrenador blaugrana Luis Enrique, entre d’altres assistents. "És increïble, un somni fet realitat. Sóc molt fan sel Barça però mai m'hauria pensat que estaria aquí. No tinc paraules per descriure això, és genial", explica un emocionat Anthony Borges. 

Visita al Museu i la Barça Escola

Aquest dijous Anthony Borges ha continuat el seu somni culer i ell i els seus acompanyants han pogut visitar el Museu. Durant la visita a les instal·lacions del FC Barcelona aquest noi i els seus acompanyants han pogut conèixer més a fons la història del Club i poder veure tots els títols blaugranes. A més, han pogut viure de primera mà com es treballa a la Barça Escola. Anthony Borges s'ha pogut entrenar com un jugador més per tal de viure de primera mà l'experiència blaugrana. 

Anthony Borges visita el Museu

Un heroi blaugrana

Borges va tenir una acció heroica el 14 de febrer de 2018 salvant la vida de 20 companys. Un home armat va entrar a l'institut de secundària Marjory Stoneman Douglas, de Parkland (Florida) i va disparar i va matar diferents companys del seu col·legi. Anthony Borges es va tancar en una classe amb companys per evitar morir. L'assassí va intentar entrar en aquesta sala i l'Anthony va mantenir la porta tancada per evitar que entrés. L'exalumne va disparar en diverses ocasions i va impactar a l'esquena i les extremitats de l'Anthony fins a cinc vegades. Gràcies a això, els companys tancats amb ell van resultar il·lesos i van salvar la vida.

Com a conseqüència de les ferides Anthony va estar a punt de morir, però després de molts mesos d'atenció mèdica es va recuperar i ara que ha millorat la seva situació mèdica, el FC Barcelona ha aconseguit que ell, els seus pares i el seu germà hagin pogut viatjar a Barcelona per poder complir el somni de veure jugar el Barça en directe i conèixer més sobre la història culer.

_P1F4424-Optimized
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut