Bartomeu, a la reunió del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA

Bartomeu, a la reunió del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA

El Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA està integrat per clubs, lligues, federacions i jugadors

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha participat aquest dilluns en una reunió de treball del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA, organisme que representa els diferents estaments del futbol europeu i del qual Josep Maria Bartomeu forma part des del maig del 2014 en representació de l’Associació Europea de Clubs (ECA).

La reunió, celebrada a la seu de la UEFA a Nyon, ha estat encapçalada pel president de la UEFA, Alexander Ceferin, i en el seu transcurs s’han tractat, entre altres temes, les darreres novetats de les competicions europees de clubs, així com la presentació d’un estudi de benchmarking, elaborat per la UEFA i destinat als clubs.

El Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA està integrat per clubs, lligues, federacions i jugadors. En representació dels clubs, a més del president Bartomeu, també en formen part, entre d’altres, l’actual president de l’ECA i de la Juventus FC, Andrea Agnelli, el president del PSG, Nasser Al Khelaffi, i el CEO del Celtic FC, Peter Lawwell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut