Barça Events

Barça Events

EL BARÇA I ELS SEUS ESPAIS OBTENEN EL SEGELL D’EXCEL·LÈNCIA SANITÀRIA COVID FREE ‘SAFE TOURISM CERTIFIED’ COM A VENUE PER A ESDEVENIMENTS

Aquesta certificació garanteix que les instal·lacions del Club compleixen amb el Sistema de Prevenció de Riscos per a la Covid-19 i que són un espai segur per a qualsevol tipus d’esdeveniment.

Mentre dura la pandèmia de la Covid-19, el FC Barcelona treballa sense descans per garantir totes les mesures sanitàries amb la voluntat de ser un recinte segur en tots els esdeveniments i mantenir-se com un espai Covid Free. Aquesta feina, que el Club ha realitzat seguint els protocols d’espais nets i segurs, ha quedat certificada oficialment amb el segell Safe Tourism Certified que li ha atorgat l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE). La distinció reconeix la bona feina duta a terme pel FC Barcelona en matèria de normativa sanitària i suposa una injecció de confiança per la seguretat en la prestació de serveis.

Per tant, el FC Barcelona reprén la nova temporada amb les portes obertes a acollir nous esdeveniments amb la seguretat d’oferir la màxima seguretat a tots els assistents.

Safe_tourism_3200x2000_CAT
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut