Homenatge a Ranko Zeravica

Homenatge a Ranko Zeravica

El Club, a més de fer un reconeixement a la seva figura, col·laborarà amb el Museu que la seva família està construint a la localitat de Novo Milosevo (Sèrbia)

Us informem que el proper diumenge, 27 de gener, en els minuts previs al partit de la Lliga Endesa davant l’Unicaja, corresponent a la jornada 18, el FC Barcelona homenatjarà la figura de Ranko Zeravica.

El reconeixement va més enllà d’un simple homenatge, ja que el Club també col·laborarà amb el Museu que la vídua i família del mític entrenador i membre del “Hall of fame” estan construint a la localitat de Novo Milosevo, Sèrbia.

En aquest acte d’homenatge també hi participaran, a banda de l’actual tècnic del Barça Lassa, Svetislav Pesic, tres exjugadors del primer equip barcelonista que van tenir un vincle molt estret amb l’exentrenador blaugrana: Manolo Flores, Nacho Solozábal i Juan Antonio San Epifanio ‘Epi’.

Peça clau

I és que Zeravica, tot i estar només dues temporades com a entrenador de la primera plantilla (1974-76), va ser un entrenador clau en el desenvolupament del bàsquet blaugrana amb el seu bàsquet modern i, a més, fent debutar jugadors com Epi, Solozabal, De la Cruz o Sibilio amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut