Maccabi Tel Aviv - Barça Lassa: Partit d’alt nivell

Maccabi Tel Aviv - Barça Lassa: Partit d’alt nivell

Els blaugranes, que actualment ocupen la sisena posició, volen continuar sumant a Europa després de cinc triomfs consecutius (dijous, 20.05 h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 20.05 h i en directe per Movistar (Dial 53), el Maccabi de Tel Aviv en la que serà la 19a jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic, que tenen un balanç d’11-7 i ocupen la sisena posició –amb el mateix balanç que el cinquè–, busquen un triomf de prestigi contra un rival que es troba en un gran moment i que la setmana passada va superar el CSKA a Moscou.

El rival

Recupera el base Jeremy Pargo, que debutarà aquest curs a l’Eurolliga, després de diversos mesos de baixa. El Maccabi, entrenat pel grec Sfairopoulos, compta amb un equip molt complet i equilibrat tant en el joc exterior (Wilbekin, Ray, Roll, Kane, Di Bartolomeo) com en el joc interior amb homes molt físics com Tarik Black, Alex Tyus, Johnny O’Bryant, Yovel Zoosman i Angelo Caloiaro (40% en triples). Actualment l’equip israelià té un balanç de 7-11 i ocupa l'11a posició a la classificació.

El Barça

Amb un balanç d’onze triomfs i set derrotes, els blaugranes ocupen la sisena posició i es troben dins de les posicions de play-off amb tres victòries de marge. Svetislav Pesic té tots els seus jugadors disponibles i n’haurà de fer descansar un abans del partit. Actualment els catalans sumen nou victòries de manera consecutiva entre la Lliga Endesa i l'Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut