Barça Lassa - Cafés Candelas Breogán: Sense confiances

Barça Lassa - Cafés Candelas Breogán: Sense confiances

Els blaugranes volen tancar la setmana al Palau amb un nou triomf contra un rival que ha guanyat quatre partits seguits a l’ACB (diumenge, 20.30 h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 20.30 h i en directe per Movistar Deportes (Dial 54), un Cafés Candelas Breogán que ocupa el 12è lloc a la classificació. Aquest serà el tercer partit de la setmana per als catalans, que han sumat dos triomfs molt importants a Europa i ara volen segellar la primera posició –que permetria als de Pesic disputar dijous el seu duel de quarts de final de la Copa del Rei de Madrid– amb una victòria contra el Breogán.

El rival

El conjunt gallec es troba en un estat de forma excepcional. Ha guanyat els últims quatre enfrontaments disputats (Reial Madrid, Andorra, Fuenlabrada i Guipúscoa) i té un balanç de sis triomfs i nou derrotes. El conjunt que entrena Natxo Lezkano visita el Palau per primer cop des de la temporada 2005/06, que va ser l’última de l’equip de Lugo a l’ACB fins a l’ascens aconseguit a l’estiu passat. El Breogán té en el base Cvetkovic (10,8), el nord-americà Elijah Millsap i Lucio Redivo (10,5) els seus màxims anotadors, però cal no oblidar jugadors com els exblaugranes Volodymir Gerun i Emir Sulejmanovic i altres jugadors amb molta experiència, com Sergi Vidal i Alec Brown.

El Barça

Va sumar, contra el Panathinaikos, la cinquena victòria consecutiva a l’Eurolliga i la vuitena si també comptem la Lliga Endesa. Els homes de Svetislav Pesic es troben en un bon moment de joc i sensacions i volen tancar la setmana de triple partit amb un triomf davant l’afició. Jaka Blazic, que està donat de baixa a la Lliga Endesa, no jugarà, mentre que la resta de jugadors tots estan disponibles.

Homenatge a Víctor Sada

En el descans del duel d'aquest diumenge també es realitzarà un homenatge a Víctor Sada. L'exjugador blaugrana, que recentment va anunciar la seva retirada, sortirà al mig del parquet del Palau Blaugrana i el directiu Joan Bladé li farà entrega d'un obsequi.

Restriccions d’aparcament

Cal recordar que, a causa de la coincidència amb el partit de futbol entre el Barça i l’Eibar al Camp Nou, els socis i aficionats no podran estacionar el seu vehicle al recinte de l’Estadi per presenciar el Barça – Breogán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut