Ante Tomic, MVP de la jornada 15 de l’ACB

Ante Tomic, MVP de la jornada 15 de l’ACB

El capità del Barça Lassa va aconseguir 37 punts de valoració en el triomf blaugrana a Burgos

Ante Tomic ha estat designat com a MVP de la jornada 15 a la Lliga Endesa després d’haver acreditat 23 punts, 9 rebots i una valoració de 37 a la pista del San Pablo Burgos. El capità blaugrana va ser cabdal en el triomf a la pista burgalesa per 80-85 i va aconseguir d’aquesta manera la seva setena nominació com a MVP de la setmana.

A més, els 37 punts de valoració són un nou rècord per a Tomic, que havia aconseguit 36 de valoració en dues ocasions anteriorment. Cal destacar que en la jornada 14 va ser el seu company de posició, Séraphin, qui va ser MVP de la jornada.

“Hem de seguir així”

“És molt important fer-ho bé, però és més important que l’equip hagi guanyat. Vam jugar un partit molt seriós, el Burgos és un equip dur, juguen molt bé a casa i el triomf és important per a nosaltres”, comentava Ante Tomic després del partit. A més, el capità del Barça destaca que “estem molt bé, però hem de seguir així. Hem estat molt bé en aquesta primera volta, però volem mantenir-nos igual per arribar el millor possible a la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut