Barça Lassa - Olympiacos: Amb el repte de fer-se forts al Palau

Barça Lassa - Olympiacos: Amb el repte de fer-se forts al Palau

Els de Pesic busquen un nou triomf a Europa per situar-se de nou amb balanç positiu (dimarts, 20:45h)

El Barça Lassa rep aquest dimarts, a les 20:45h i en directe per Movistar+, l’Olympiacos en la que serà la 13a jornada de l’Eurolliga. El conjunt grec arriba al Palau com a cinquè classificat amb un balanç de 7 triomfs i 5 derrotes i un triomf català deixaria tots dos equips empatats.

El rival

Compta amb un equip de gran nivell que combina l’experiència de Vassilis Spanoulis i Georgios Printezis, els dos millors anotadors de l’equip, amb la joventut de Williams-Goss o Zach Le Day. A més, té jugadors molt sòlids en la competició com els exblaugranes Papanikolaou i Vezenkov, així com Milutinov, Toupane, Timma, Strelnieks i Mantzaris. Tots ells estan entrenats per David Blatt.

El Barça

Arriba amb moltes ganes de tornar a sumar després de caure en tres jornades consecutives a Europa per primer cop aquesta temporada. L’equip català és conscient que a casa s’ha de fer fort per seguir en les posicions capdavanteres i contra l’Olympiacos el repte és gran degut a l’entitat del rival. Pesic podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut