Unicaja Màlaga – Barça Lassa: Segona derrota a la Lliga (78-73)

Els de Svestislav Pesic cauen derrotats al Martín Carpena amb una gran actuació coral ofensiva del conjunt local

Segona derrota del curs en la competició de la regularitat pels blaugrana contra un seriós Unicaja que sempre ha portat la batuta del partit (78-73). El gran encert des del perímetre dels malaguenys ha acabat decantant el duel pels locals.

La defensa s’imposa a l’atac

El partit ha començat amb molta intensitat i força desencert pels dos conjunts en atac (5-4, min 5). Les defenses d’ambdós conjunts s’han imposat als atacs llargs i amb forces imprecisions en els primers deu minuts del partit (16-16).

En el segon període els malaguenys, a través de les bones transicions defensa-atac i l’encert des de del triple, han obert la primera escletxa a l’electrònic del Martin Carpena amb un contundent parcial de 13 a 4. En la recta final del quart els blaugrana, de la mà d’un Hanga brillant en atac amb set punts gairebé consecutius, ha escurçat distàncies per arribar al descans amb l’ajustat resultat de 37-34 al marcador.

Falta de protagonisme ofensiu

En la represa els homes de Pesic han rebut un contundent parcial de 8 a 2 davant un gran encert des del perímetre dels locals (45-36). Tot i això, els blaugrana no han baixat la intensitat i a través de la connexió entre Heurtel i Pustovyi han aguantat l’embranzida dels malaguenys (53-48).

Tot i  els bons minuts en la direcció de joc del Barça Lassa, amb un Thomas Heurtel com a protagonista principal, repartint un total de 14 assistències i establint així una nova fita al club blaugrana. Els locals han respost amb tres triples consecutius, que han tornat a obrir una diferència notable (62-50) pels andalusos.

En el darrer període les imprecisions en atac i el descontrol del rebot defensiu dels homes de Pesic ha provocat que l’Unicaja es sentís cada vegada més còmode en el matx i acabés consolidant la segona derrota blaugrana del curs a la Lliga (78-73).