Reial Madrid – Barça Lassa: Superats per l’efectivitat blanca (92-65)

Els blaugranes cauen de forma clara en un duel dominat des del principi pel conjunt blanc

Derrota clara del Barça Lassa a l'Eurolliga en la seva visita al Reial Madrid (92-65). Els homes de Svestislav Pesic han caigut en un duel en què l’efectivitat del conjunt blanc ha marcat la diferència. El Barça Lassa ha vist com el parcial de 31-13 del segon quart seria un escull massa gran per capgirar el resultat, tot i aconseguir un parcial de 0-13 al tercer quart. Heurtel, amb 16 punts, ha estat el culer més destacat.

El duel ha començat amb el Reial Madrid dominant en el marcador, però els blaugranes han anat retallant les diferències en el marcador. Tot i així, el conjunt blanc ha mantingut una renta de quatre punts en un duel amb poc ritme en els primers compassos.

Després del 22-17 al final del primer període, el Reial Madrid ha aconseguit obrir una escletxa amb un parcial de 10-6 a través d’un atac encertat. El Barça Lassa no ha trobat la fluïdesa suficient en atac i el conjunt blanc ha aprofitat a la perfecció les pèrdues de pilota dels homes de Svetislav Pesic i el control del rebot defensiu. Una diferència que ha anat augmentat fins als 23 punts al descans (53-30).

Constància i esforç sense recompensa

Els culers han ofert una millor imatge en el tercer quart, sobretot en els darrers minuts d’aquest període. El Barça Lassa ha augmentat l’efectivitat ofensiva amb una defensa intensa. Un parcial de 0-13 dels barcelonistes, però, no ha estat suficient per entrar en el partit i al final del període la diferència s’havia reduït als 19 punts (69-50).

En el darrer període el Reial Madrid ha sabut mantenir l’avantatge en el marcador tot i els intents blaugranes de reduir la diferència. D’aquesta manera, el Barça Lassa ha caigut 92-65 i registra sis victòries i sis derrotes a l’Eurolliga.