Barça Lassa – Iberostar Tenerife: Triomf cuinat en la segona part (77-73)

Svetislav Pesic ha celebrat el seu partit 200 a la banqueta blaugrana amb una victòria contra un rival molt complicat

El Barça Lassa ha superat l'Iberostar Tenerife (77-73) en el matx de la 11ª jornada de l'ACB disputat al Palau Blaugrana. El conjunt culer ha assegurat la victòria durant la segona meitat, entre el tercer quart -amb un parcial de 20-7- i el quart període. Pustovyi ha celebrat el seu partit 100 en Lliga amb una titularitat en un duel en què Singleton (12 punts, 12 rebots i 26 de valoració) ha estat el líder blaugrana, ajudat per un Heurtel sensacional després del pas pels vestidors.

Una primera meitat molt igualada

Tot i això, l'Iberostar Tenerife ha sortit al matx disposat a plantar cara. El primer quart ha estat marcat per les ratxes dels dos conjunts, que s'han intercanviat parcials contundents durant els primers deu minuts (17-21, min 10). A més els tiradors dels dos equips han continuat en estat de gràcia durant el segon període. En aquest escenari de partit, el conjunt entrenat per Txus Vidorreta -molt encertat en el tir durant la primera meitat- ha marxat al descans per davant (36-41).

Remuntada blaugrana des de la defensa

Però el partit ha canviat totalment després del pas pels vestidors. Un parcial de 8-0 en els primers dos minuts de la represa han anticipat la situació: era l’hora de la remuntada. I així, gràcies a la gran tasca de l’equip en defensa i a una ofensiva fluida liderada per Heurtel (tots els seus punts han arribat en el segon temps) i Singleton, els de Pesic han aconseguit un parcial de 20-7 per tancar el tercer període amb la máxima diferència del duel fins aquell moment (56-48, min 29).

Però la distància ha augmentat encara més en l’últim període, i amb el 64-53 el Barça Lassa ha superat per primer cop els deu punts d'avantatge a favor, un desaventatge que el rival, tot i un bon parcial final, no ha remuntat. Així doncs, nova victòria del Barça Lassa en la Lliga Endesa, una competició en la qual es manté líder en solitari amb 10 victòries i només una derrota en 11 partits.

Fitxa técnica

Barça Lassa, 77
CB Canarias, 73

Barça Lassa: Pangos (11), Blazic (8), Hanga (5), Singleton (12), Pustovyi (8) –cinc inicial- Heurtel (11), Oriola (4), Kuric (8), Claver (2), Tomic (8).

Iberostar Tenerife: Beirán (3), R.San Miguel (4), McFadden (14), Abromaitis (16), Iverson (10) –cinc inicial- Staiger (-) Niang (-), Brussino (8), Bassas (2), Sáiz (16).

Parcials: 17-21, 36-41, 56-48, 77-73

Àrbitres: García González, García Ortiz i González Gálvez.

Incidències: S’ha guardat un minut de silenci abans de l’inici del partit en memoria de l’expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez.