Buducnost Voli – Barça Lassa: Tornen a Podgorica 18 anys després

Buducnost Voli – Barça Lassa: Tornen a Podgorica 18 anys després

Els blaugranes juguen a la mateixa pista on fa 18 anys van debutar a l’Eurolliga (dijous 6, 19h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 19 hores i en directe per Movistar+, el Buducnost Voli en la que serà l’11a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que tenen un balanç de 6-4, no se’n refien de l’equip de Montenegro, que tot i tenir un balanç de 2-8 ha superat a casa seva dos grans equips de la competició com són el CSKA de Moscou i el Baskonia. Serà un partit especial, ja que el Barça Lassa va disputar el primer partit de la història de l’Eurolliga a Podgorica fa exactament 18 anys i no hi ha tornat mai fins ara.

El rival

Compta amb un equip en què molts jugadors poden anotar des de l’exterior i també fer mal a la pintura. El seu màxim anotador és l’interior Earl Clark, amb 13,5 punts, i l’exblaugrana Edwin Jackson n’anota 10,5 amb un 53% d’encert des del triple. Tampoc cal perdre de vista jugadors com Alen Omic (9.8), Nemanja Gordic (9,7), Nikola Ivanovic (7), Coty Clarke (6.7) o Danilo Nikolic (6.1).

El Barça

Els homes de Pesic, després de caure a casa contra el Fenerbahce, volen tornar al camí de la victòria a Podgorica. Sumar el 7è triomf del curs és el gran objectiu d’un Barça que sap que no serà gens fàcil sortir del pavelló Moraca amb el triomf. Aquest serà el primer partit de la setmana per a un Barça que rebrà l’Iberostar Tenerife el diumenge 9 al Palau Blaugrana (19:15h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut