El bàsquet blaugrana omple d’il·lusió l'Hospital Sant Joan de Déu

El bàsquet blaugrana omple d’il·lusió l'Hospital Sant Joan de Déu

El Barça Lassa de bàsquet ha visitat els infants ingressats a la planta de pediatria de l’hospital

Els jugadors del Barça Lassa de Bàsquet Thomas Heurtel, Chris Singleton, Ante Tomic, Víctor Claver, Jaka Blazic, Adam Hanga i Artem Pustovyi han canviat el parquet del Palau per les plantes pediàtriques de l’Hospital Sant Joan de Déu durant el dia d’avui. El Sr. Joan Bladé, directiu responsable de la secció, els ha acompanyat en aquesta visita.

Els jugadors blaugrana han visitat els nens ingressats en aquest hospital barceloní, que els han rebut amb molta il·lusió. Els homes de Pesic han compartit part del dia amb els nens i nenes i les seves famílies. Els jugadors blaugrana han xerrat i han compartit una estona agradable, plena de somriures, amb els infants de l’hospital.

Aquest tipus d’accions neixen de l’esforç conjunt de la Fundació Barça i les seccions esportives professionals del FC Barcelona i estan englobades dins de la iniciativa “És Nadal tot l’any”, que pretén portar les tradicionals visites nadalenques durant tots els mesos de l’any. 

Aquesta iniciativa forma part del programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació Barça, el qual té l’objectiu d’incidir de manera positiva en l’estat anímic d’infants greument malalts mitjançant experiències positives.

2018-12-03_FCBbasquetvisitahospital_17.jpg
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut