Khimki Moscou – Barça Lassa: El primer de tres partits europeus a domicili

Khimki Moscou – Barça Lassa: El primer de tres partits europeus a domicili

Els de Pesic visiten un Khimki reforçat i que compta amb el màxim anotador de l’Eurolliga: Alexey Shved (25,6)

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 18 hores i en directe per Movistar Plus (Dial 53), el Khimki de Moscou en la que serà la 6a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes afronten el primer dels tres desplaçaments seguits amb el gran repte de poder sumar el quart triomf consecutiu en competició europea i seguir el camí dels últims partits contra el Bayern de Munic, el Darussafaka i el Maccabi Tel Aviv.

El rival

Tot i que el Khimki només ha assolit un triomf a l’Eurolliga en cinc partits, es tracta d’un balanç trampa. I és que dues de les quatre derrotes del conjunt que entrena l’exentrenador Giorgios Bartzokas han estat tan sols per un punt i als instants finals.

Liderats pel base rus Alexey Shved (25 punts de mitjana), els russos disposen d’un equip compensat i amb talent físic i tècnic gràcies a homes com Dee Boost, Jordan Mickey, Malcolm Thomas, Tony Crocker i Anthony Gill. A la seva qualitat sempre s’hi ha de sumar el factor pista, amb la coneguda dificultat de guanyar en terres russes.

El Barça

El Barça Lassa arriba a Moscou en el sisè lloc de l’Eurolliga, en llocs que donen accés a playoff. Els barcelonistes visiten la pista del Khimki amb tots els jugadors a disposició del seu entrenador, Svetislav Pesic.

Amb un balanç de tres triomfs en cinc jornades, els culers inicien un periple que els portarà a disputar tres partits seguits de la màxima competició europea fora del Palau: Moscou, Kaunas i Atenes.

Les declaracions

Pesic:

“Tenen jugadors com Jordan Mickey, un pivot molt atlètic, un tirador com Crocker i un base com Dee Bost, que fa parella amb Markovic. És un equip amb més qualitat i té més opcions”.

“Juguen un molt bon bàsquet i han perdut dos partits per tan sols un punt. Es tracta d’un gran rival amb molt físic”.

Oriola:

“Hem d’intentar guanyar i fer les coses bé. Tenen molta qualitat i jugadors interiors amb un gran potencial físic. Tenen Shved, un dels màxims anotadors de l’Eurolliga. Hem d’evitar situacions a camp obert”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut