Justin Doellman, de tornada a Barcelona

Justin Doellman, de tornada a Barcelona

L’aler-pivot blaugrana estava disputant el Preeuropeu per classificar-se per a l’Eurobasket 2017 amb Kosovo, que ja no té opcions i li ha donat permís per tornar a Barcelona

Justin Doellman ha arribat aquest migdia a Barcelona. L’aler-pivot nord-americà estava disputant el Preeuropeu amb la selecció de Kosovo, selecció amb la qual ha participat en cinc partits de la fase de classificació per disputar l’Eurobasket del 2017. Doellman ha estat el millor jugador de Kosovo amb mitjanes de 17,2 punts, 4,2 rebots i 17,2 de valoració per partit i no disputarà l’últim partit del Preeuropeu després de rebre el permís de la federació de Kosovo.

La seva tornada a Barcelona coincideix amb la marxa de l’equip a Atenes, on disputarà dos partits amistosos contra el CSKA i el Maccabi en l’homenatge a Diamantidis. Així doncs, Doellman passarà aquest divendres les corresponents proves mèdiques i s’entrenarà combinant el treball de pista amb el de  gimnàs.

A partir de la pròxima setmana Doellman ja es reincorporarà amb els seus companys per seguir preparant la Supercopa Endesa, que es disputarà a Vitòria el 23 i 24 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut