FC Barcelona Lassa - Herbalife Gran Canària: A lluitar per la setena Supercopa!

FC Barcelona Lassa - Herbalife Gran Canària: A lluitar per la setena Supercopa!

Els blaugranes disputen una final inèdita després del gran triomf contra el Madrid a les semifinals (19 h, Movistar+)

Ha arribat el dia de la final de la Supercopa Endesa, el dia en què el Barça Lassa pot ser campió d’aquesta competició per setena vegada a la seva història (19 h, Movistar+). Abans, però, caldrà superar tot un Herbalife Gran Canària, que a les semifinals va superar el Baskonia per 80-84. L’equip de Luis Casimiro, que s’ha reforçat amb jugadors de gran qualitat com Bo McCalebb i Richard Hendrix, entre d’altres, de ben segur que complicarà les coses als homes de Georgios Bartzokas.

“Hem vingut a Vitòria a guanyar”, comentava l’entrenador del Barça Lassa a la roda de premsa posterior al partit. I és que la moral de l’equip és alta després del sensacional triomf contra el Reial Madrid a les semifinals (93-99), que va tenir un gran protagonista: Tyrese Rice. El base nord-americà va anotar 30 punts i va estar molt ben secundat per un altre nouvingut, Víctor Claver. Tots dos van ser clau en un triomf que va acabar sent coral. A partir de les 19 hores hi haurà el primer títol del curs 2016/17 en joc, i el Barça vol colpejar primer.

Abans, concurs de triples

I és que a les 18 hores, també en directe per Movistar+, Marcus Eriksson participarà en el concurs de triples. L’aler suec, de 22 anys, buscarà el títol de millor triplista en una competició en què hi haurà Jaycee Carroll (Madrid), Billy Baron (Múrcia), Alberto Corbacho (Obradoiro), Francisco Cruz (Fuenlabrada), Kyle Kuric (Gran Canària), Sílvia Domínguez (Perfumerías Avenida) i Terry Bywater (jugador de bàsquet en cadira de rodes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut