ICL Manresa - FC Barcelona: La Lliga Endesa comença al Nou Congost

ICL Manresa - FC Barcelona: La Lliga Endesa comença al Nou Congost

Els blaugranes es retroben amb l’equip manresà, aquest cop a l’inici de la competició domèstica (diumenge, 12.30 h, Movistar+)

Ha arribat el dia de començar la Lliga Endesa 2016/17, el dia d’estrenar-se a la competició de la regularitat. Serà a Manresa, al Nou Congost, i en directe per Movistar+ a partir de les 12.30 hores. El Barça Lassa tindrà les baixes de Ribas, Navarro i Rice i espera començar amb triomf una nova etapa de la secció de bàsquet amb Georgios Bartzokas a la banqueta.

El rival

L’ICL Manresa ja sap què és jugar contra el Barça Lassa en aquest inici de temporada. De fet, va ser l’últim rival dels blaugranes a la final de la Lliga Catalana, que va acabar amb triomf dels de Bartzokas (62-77). Aquest diumenge, amb l’ICL Manresa com a local, de ben segur que el matx serà diferent i realment complicat per a un Barça que haurà de vigilar de ben a prop jugadors de nivell com Auda, Suggs, Andric, Trapani, Pere Tomàs o Cvetkovic, entre d’altres.

El Barça

Tindrà les baixes d'última hora de Navarro, Ribas i Rice, que segueixen recuperant-se de les seves lesions, i Koponen i Lawal tampoc hi seran. El Barça sempre ha guanyat a Manresa les últimes temporades. La darrera desfeta al Nou Congost data del 2009, en un partit en què hi va haver quatre pròrrogues (122-117).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut