Volen retrobar-se amb la victòria

Volen retrobar-se amb la victòria

L’exigència és màxima en el segon partit de l’Eurolliga, un duel marcat per la igualtat

El FC Barcelona Lassa i el Fenerbahce es veuran les cares aquest divendres a partir de les 21.00 hores en la segona jornada de la màxima competició europea. Ambdós conjunts arriben al duel del Palau Blaugrana després de vèncer a la primera jornada en dos partits que es van decantar als instants finals. Els homes de Bartzokas van derrotar l’Unics Kazan en una gran demostració d’autoritat al darrer quart (63-69), i els turcs van aconseguir la victòria amb gran sofriment (67-66) davant el Brose Bamberg.

Els blaugranes arriben amb el gran dubte de Juan Carlos Navarro i amb la necessitat d’obtenir un triomf que els permeti recuperar bones sensacions després de la derrota del cap de setmana passat. El nou format de la competició i la duresa dels rivals no permeten cap tipus de relaxació. En aquest sentit es van manifestar Justin Doellman, Stratos Perperoglou i Joey Dorsey quan se’ls va preguntar sobre la manera com encaren el difícil compromís davant els turcs.

Doellman afirmava: “És excitant jugar aquí novament divendres. Qualsevol partit sempre és difícil, però a veure què succeeix”. “Voldrem oferir un bon espectacle, com intentem sempre quan juguem davant la nostra afició”, va dir l’ala pivot nord-americà. En aquest sentit també es manifestava Perperoglou en assegurar: “Per a l’afició sempre és més atractiu jugar contra rivals de categoria, i, per què no dir-ho, a tothom el motiva jugar bons partits i de nivell”. L’aler grec va destacar que la clau de l’enfrontament es troba en “el factor físic”. D’aquesta manera, l’equip que sigui capaç de gestionar millor les adversitats i les dificultats que vagin sorgint i el que millor realitzi les rotacions serà el que marqui la diferència”, va concloure.

Qui també es va referir al partit de divendres va ser Joey Dorsey, que es va mostrar molt autocrític amb ell mateix: “Afronto el partit amb la convicció de realitzar una gran actuació. La gent m’ha donat el seu suport i li estic molt agraït”. “Ara em toca tornar a oferir la millor versió de mi mateix”, va afirmar, contundent, el pivot nord-americà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut