Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona Lassa: Volen tancar la setmana de tres partits amb un altre triomf

Montakit Fuenlabrada – FC Barcelona Lassa: Volen tancar la setmana de tres partits amb un altre triomf

Els blaugranes, amb Koponen ja recuperat, visiten la pista d’un Fuenlabrada que compta amb dos cedits pel Barça: Hakanson i Diagne

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, el pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada. Serà el tercer partit en cinc dies per als de Georgios Bartzokas, que ja han recuperat Koponen i que viatgen amb tres jugadors del filial: Peno, Sena i Figueras.

El rival

Té jugadors de gran qualitat i, a més, aquesta setmana ha incorporat el pivot català Xavi Rey per cobrir la lesió de Blagota Sekulic. El cedit Ludde Hakanson és el director de joc, i l’escorta Marko Popovic és un dels jugadors més destacats de l’equip de Jota Cuspinera, que també disposa d'un aler de gran físic com Paunic i un joc interior sòlid amb Wear i Diagne –també cedit pel Barça.

El Barça

Ja ha recuperat Petteri Koponen, tot i que el jugador finlandès encara no està al 100% de forma física. Va estar un mes i mig de baixa i a poc a poc haurà d’anar recuperant la seva forma física. Aquest serà el tercer partit en cinc dies d’un Barça Lassa que espera tancar la primera gran setmana de tres partits amb victòria. No serà gens fàcil, i menys a Fuenlabrada, però els de Bartzokas volen continuar sumant i assolir el quart triomf de la temporada a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut