ICL Manresa – FC Barcelona Lassa: Campions de la Lliga Catalana amb contundència (63-77)

El Barça ha guanyat amb solvència al conjunt manresà i s’ha endut una merescuda victòria, que suposa la 20ª Lliga Catalana blaugrana

El FC Barcelona Lassa ha guanyat de manera clara i contundent al ICL Manresa i s’ha endut la seva vintena Lliga Catalana (63-77) que suposa la vuitena de manera consecutiva. El conjunt blaugrana ha vençut als manresans en una primera part descomunal, i es que el Barça ha arribat a col·locar-se 28 punts per davant del Manresa durant el segon quart.

L’equip culer no ha donat opció des de l’inici, aconseguint un brutal 9-25 en el primer quart. Al segon període, més del mateix: clar domini blaugrana i la diferència que continuava avançant. Liderats per Claver, Doellman i Vezenkov, el Barça finalment ha acabat el segon quart amb un 26-48 clarament favorable als barcelonins.

Ja al tercer quart, els homes de Bartzokas han retirat el peu de l’accelerador però han continuat manant al marcador amb solvència. El Manresa ha retallat distàncies, però tot i així en cap moment ha perillat la victòria blaugrana, que ha afrontat el partit amb molt més ritme que el rival. A l’últim quart, amb el partit ja sentenciat, el Barça Lassa no ha volgut arriscar i ha dosificat jugadors. I es que el proper diumenge l’equip blaugrana té el seu primer enfrontament de Lliga ACB precisament davant el Manresa (12.30h). Els manresans han maquillat el marcador per acabar el partit amb un 63-77.

Amb aquesta victòria, el conjunt de Bartzokas ha demostrat que tot i les nombroses baixes que tenia l’equip (Koponen, Lawal, Ribas, Rice i Navarro) saben guanyar i amb claredat. Un Barça Lassa que suma la seva vintena Lliga Catalana i demostra estar totalment preparat per afrontar el debut a l’ACB.