Comença una nova etapa a l’Eurolliga de bàsquet

Comença una nova etapa a l’Eurolliga de bàsquet

Aquest dimecres dóna inici el nou model de la màxima competició europea en què els 16 millors equips d’Europa s’enfrontaran entre ells

L’Eurolliga de bàsquet 2016/17 comença aquest dijous amb un canvi de model, amb un nou format molt més atractiu per a l’espectador. I és que a partir d’aquesta temporada hi haurà un total de 16 equips, que s’enfrontaran tots contra tots en una Lliga Regular de 30 partits. Aquesta primera part de la temporada s’allargarà fins al 7 d’abril del 2017 i, aleshores, els vuit primers classificats disputaran els Playoffs, que mantenen el mateix model que en el passat.

Els Play-offs s’iniciaran el 18 d’abril i fins al 2 de maig, que seran al millor de cinc partits i amb avantatge de pista per als quatre primers classificats de la Lliga Regular. En aquesta fase de la temporada es decidiran els quatre equips que disputaran la Final Four d’Istanbul, que tindrà lloc del 19 al 21 de maig.

Els participants

A banda del Barça Lassa, hi haurà 15 dels millors equips europeus: CSKA de Moscou, Fenerbahçe, Reial Madrid, Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv, Anadolu Efes, Darussafaka, Baskonia, Unics Kazan, Zalgiris Kaunas, Galatasaray, Emporio Armani Milà, Estrella Roja de Belgra i Brose Baskets Bamberg.

Tots els partits del Barça Lassa es podran seguir en directe per Esport 3 a Catalunya (TV i smartphones), mentre que per Movistar+ es podran veure a la resta del territori espanyol (TV i smartphones).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut