Ante Tomic, líder en valoració i rebots a la Lliga Endesa

Ante Tomic, líder en valoració i rebots a la Lliga Endesa

L’inici de temporada del pivot croat en la competició domèstica és una de claus del 7-1 del Barça a la Lliga Endesa

Ante Tomic ha començat d’allò més bé la Lliga Endesa. El talentós 2,17 de Dubrovnik, de 29 anys, es troba en un gran moment de forma i ho està demostrant. I és que el ‘44’ del Barça Lassa és el líder de la competició domèstica en valoració i en rebots totals.

En el rànquing ha sumat 174 punts, i això significa una mitjana de 21,8 per partit. Tot això, a més, en tal sols 22 minuts de joc per matx. El rendiment per minut de Tomic és realment gran en els vuit partits disputats fins ara.

En l’aspecte rebotejador, Tomic també té molt a dir. És el jugador amb més captures de la Lliga amb 7 per matx. Hi ha altres aspectes del joc en què el pivot té també una gran incidència: és el jugador amb més faltes rebudes de la Lliga Endesa (5,38 per partit), és el 10è en punts anotats per partit (13,4, és 8è en el percentatge d’encert en el tir de dos punts (41/59, 69,5%) i, a més, també és el 4t jugador amb més taps de la competició amb 1 de mitjana.

Cal destacar que Tomic, que compleix la seva cinquena temporada al Barça Lassa, és el segon capità de l’equip per darrere de Juan Carlos Navarro i està exercint aquest lideratge dins de la pista amb els seus registres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut