FC Barcelona Lassa - Movistar Estudiantes: Canvi de xip obligat

FC Barcelona Lassa - Movistar Estudiantes: Canvi de xip obligat

Els blaugranes han de girar full ràpidament de la dolorosa derrota davant el Reial Madrid

Aquest diumenge torna a haver-hi partit al Palau Blaugrana. Es tracta d’un duel de la Lliga Endesa davant l’Estudiantes, un clàssic ACB que arriba en un moment complicat per als barcelonistes, després d’haver perdut davant del Reial Madrid en partit d’Eurolliga.

El que està clar, però, és que cal girar full i centrar-se en el següent repte del conjunt blaugrana. I aquest no és cap altre que superar el conjunt del Ramiro de Maeztu i continuar al capdamunt de la classificació de la Lliga Endesa. Recordem que el FC Barcelona Lassa és líder de la competició, juntament amb el Reial Madrid, amb un balanç de 6-1.

Doellman i Navarro continuen sent baixes

Justin Doellman i Juan Carlos Navarro continuen a la llista de baixes. L’aler pivot nord-americà està a la recta final del seu procés de recuperació i podria tornar en el següent compromís de l’equip a l’Eurolliga, davant del Galatasaray, tal com va avançar en la darrera roda de premsa Georgios Bartzokas. Pel que fa a Navarro, continua amb el seu pla de treball i acomplint els terminis previstos.

Edwin Jackson, el referent estudiantil

L’exblaugrana Edwin Jackson és el principal referent ofensiu del conjunt madrileny. L’escorta francès és el màxim anotador de la Lliga Endesa amb una mitjana de 19 punts per partit. Jackson va jugar a l’Unicaja de Màlaga la temporada passada, després d’haver estat uns mesos al Barça el curs 2014/15. Ara, però, sembla que ha trobat el seu lloc a l'Estudiantes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut