Baskonia - FC Barcelona Lassa: En busca del sisè triomf al complicat Buesa Arena

Els de Bartzokas, amb la baixa d'última hora de Perperoglou, afronten el primer dels dos partits de la setmana a Europa a la pista del quart classificat

El Barça Lassa visita aquest dimecres, a les 20.30 hores i en directe per Esport3 i Movistar+, el Baskonia de Vitòria, un dels equips més en forma de la competició amb un balanç de 8-4. Els locals han guanyat cinc dels sis partits disputats al seu feu i s’han mostrat molt regulars al Fernando Buesa Arena, fet que els ha situat a la part alta de la taula. El Barça Lassa, doncs, haurà d’estar concentrat els 40 minuts per endur-se la victòria del feu vitorià i ho haurà de fer sense Perperoglou, amb una lesió a la cama esquerre.

El rival

Compta amb una gran plantilla, amb jugadors de primer nivell, i amb la incorporació d’última hora del base argentí Pablo Prigioni. Shane Larkin, amb 14.3 punts, és el màxim anotador d’un equip que també compta amb l’aportació de Beaubois (11.8), Voigtmann (11.3), Shengelia (11) o Hanga (9.4), entre d’altres. Bargnani, que s’ha perdut els últims partits, anota 12.6 punts a Europa. El Baskonia ha demostrat ser molt fort a la seva pista en aquest inici de curs superant el Fenerbahçe, el Brose Bamberg, el Galatasaray, l’Efes o el Darussafaka.

El Barça

Vol tornar a vèncer a domicili en aquesta Eurolliga i és conscient de la importància d’aquest partit, el primer de la setmana, ja que després rebrà al Palau Blaugrana l’EA7 Milano (23 desembre) i més endavant al Darussafa (30 desembre) per tancar el 2016 europeu. Els de Bartzokas, per tant, buscaran el sisè triomf a Europa a Vitòria per escalar posicions a la classificació i seguir lluitant pels llocs capdavanters.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut