Bartzokas: “Tindrem una missió complicada contra el CSKA”

Bartzokas: “Tindrem una missió complicada contra el CSKA”

El tècnic blaugrana ha valorat l’enfrontament davant el campió d’Europa i ha afirmat que “és un dels millors equips de la competició”

El Barça Lassa de bàsquet afronta aquest divendres el tercer partit a domicili consecutiu davant un imponent CSKA de Moscou. El conjunt blaugrana s’enfrontarà al vigent campió d’Europa i “un dels millors equips de la competició”, segons Georgios Bartzokas. El conjunt rus es troba al capdamunt de la classificació amb deu victòries i només una derrota. Una dinàmica més que positiva i que farà el Barça Lassa tingui “una missió complicada contra el CSKA”.

No obstant això, Bartzokas ha destacat la mentalitat positiva de l’equip i ha assegurat que “cada partit és una història diferent”. El preparador blaugrana, però, és conscient que “l’equip haurà de jugar un partit perfecte durant els 40 minuts” per sumar la sisena victòria a l’Eurolliga. El conjunt blaugrana podrà comptar ja amb la presència del capità Juan Carlos Navarro. I és que Bartzokas ha assegurat: “És el moment que jugui, està preparat per ajudar-nos”. Així doncs, l’‘11’ blaugrana serà l’encarregat de capitanejar l’equip davant el conjunt que Bartzokas considera “el millor equip d’Europa actualment”. “Juguen de manera excel·lent, tenen una plantilla molt profunda i jugadors experimentats”, ha conclòs.

En la mateixa línia s’ha pronunciat Tyrese Rice, que ha assegurat que “és un repte” el partit davant el CSKA. I ha afegit: “El CSKA guanyaria la meitat d’equips de l’NBA”. A banda del potencial de l’equip rus, el base blaugrana ha volgut destacar la importància del partit de cara al futur: “Hem tingut dues setmanes complicades i hem de guanyar aquest partit”. No obstant això, ha volgut deixar clar que “s’ha d’aprendre de les derrotes”. “Ens ajudarà a millorar”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut