UCAM Múrcia - FC Barcelona Lassa: Consistència sobre el parquet (83-99)

Els de Bartzokas aconsegueixen el seu sisè partit consecutiu amb victòria amb un Rice i un Koponen estel·lars, amb 23 punts cadascun

El FC Barcelona Lassa ha aconseguit una treballada victòria davant de l’UCAM Múrcia (83-99) en un partit que, a priori, era un desplaçament complicat. Els blaugranes han fet un esforç després de jugar el segon enfrontament en menys de 48 hores. Tot i el possible cansament que podien tenir acumulat els jugadors de Bartzokas, l’equip ha funcionat bé en totes les línies del parquet i s’ha mostrat competitiu fins a la finalització del matx.

Igualtat als primers minuts i bona estrena de Holmes

El partit que havia de disputar el Barça Lassa davant dels murcians no seria un matx fàcil per als de Barzokas. Als primers minuts s’ha vist molta igualtat al marcador. L'UCAM Múrcia oposava resistència, però el Barça, amb un bons minuts de l’estrenat Holmes a la Lliga Endesa, ha començat a dominar el duel. El nou jugador blaugrana ha encadenat sis punts seguits i alguna cistella espectacular, com un rectificat que ha fet per anotar dos punts espectaculars. Rice, amb les seves bombes a l’estil Navarro, en feia de les seves dins el perímetre rival, mentre que Tomic s’imposava amb el seu talent sota cistella i s'adjudicava set punts a la fi del primer quart. Fins llavors la igualtat era màxima i el conjunt culer creava dificultats a l’equip local amb una defensa intensa.

Domini culer amb Tomic i Koponen

Durant el segon quart els de Bartzokas continuaven amb el seu ritme alt de joc i a la mínima que podien buscaven el rebot defensiu i sortiren ràpidament al contraatac per aconseguir una cistella ràpida. Koponen no volia perdre’s el partit i ha tingut un cert protagonisme en aquesta segona meitat, ja que ha anotat nou punts.  L’UCAM Múrcia s’oblidava del joc interior i buscava tirs exteriors que no tenien encert. Tot i això, els locals insistència en el rebot ofensiu i d’aquesta manera tenien les opcions en segones jugades.

A falta de tres minuts per arribar al descans, el Barça Lassa obria una petita escletxa al marcador, cosa que feia que l’entrenador de l’equip local es veiés obligat a demanar un temps mort. Amb aquesta pausa, el tècnic Óscar Quintava parava el bon ritme que havien aconseguit els homes de Bartzokas. L’aturada no ha desconnectat els blaugranes i ràpidament han obtingut la diferència més alta al marcador. A falta de menys de dos minuts de la mitja part, el Barça guanyava de nou amb Tomic i Koponen com a màxims líders del quart. El cronòmetre s’acostava al descans i els locals retallaven alguns punts a l’electrònic. Tot i això, els culers  anaven per davant del marcador al final dels dos primers períodes (39-41, min 20).

Represa intensa

El Barça Lassa ha sortit del vestidor decidit a agafar protagonisme i emportar-se el partit al tercer quart. Tomic també generava joc des de fora de la zona i feia algunes assistències perquè els seus companys tinguessin facilitats per sumar punts. La intensitat dels jugadors de Bartzokas era alta, tant en defensa com en atac. Amb aquest alt ritme de joc, el FC Barcelona Lassa tenia cada vegada més a prop una important victòria per aconseguir el sisè triomf consecutiu. Tomic, el més destacat del partit, continuava generant passades de gran nivell i aconseguia punts importants per al seu equip sota la cistella rival. Tot i la gran diferència que hi havia al marcador, els locals no s’ha rendit en cap moment i han intentat fins al final apropar-se al conjunt blaugrana.

El Barça Lassa s’emporta una treballada victòria i ja encadena el sisè partit consecutiu sense perdre. Els de Bartzokas estan en una bona línia de joc després d’encadenar aquests triomfs seguits i fan que es mantingui el bon nivell vist en els darrers enfrontaments.