Iberostar Tenerife – FC Barcelona Lassa: Objectiu tancar la primera volta amb victòria

Els de Bartzokas visiten l’equip revelació de la competició, actual quart classificat, amb el repte de seguir sumant a domicili

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18.30 hores i en directe per #0 de Movistar+, l’Iberostar Tenerife, l’equip revelació d’aquesta primera part de temporada a la Lliga Endesa. El conjunt insular ja no és una sorpresa, és una realitat amb un balanç d’11-4, i en el seu pavelló, el Santiago Martín, tan sols ha deixat escapar un partit i per un punt de diferència. Tot i haver perdut per lesió el seu jugador més valorat, Javi Beirán, els homes que entrena Txus Vidorreta estan sent capaços de jugar a bon nivell tant en competició europea, a la FIBA Champions League, com a la Lliga Endesa.

El rival

Compta amb jugadors que poden anotar, defensar i que tenen físic. Els bases Davin White i San Miguel poden coincidir a pista, sens oblidar Bassas, i també dirigeixen amb encert un equip que en el joc exterior compta amb Grigonis i Taqwua Piñero –abans conegut com Taequan Dean-, que poden encadenar bones ratxes anotadores. Jugadors com Abromaitis, Hanley o O’Leary poden fer mal tant en joc exterior com interior, i un dels seus referents ofensius és l’aler pivot Doornekamp, que llança molt bé de tres. Els seus jugadors més interiors són l’exblaugrana Fran Vázquez, Bogris i Niang.

El Barça

Ha viatjat a Tenerife amb tots els jugadors disponibles i també amb Stefan Peno, del Barça B, que cobreix el lloc de Perperoglou, encara lesionat, mentre que Ribas i Lawal segueixen recuperant-se.  A la Lliga Endesa té un balanç molt positiu de 12 triomfs i tan sols tres derrotes, fet que l’ha situat colíder de la competició juntament amb el Reial Madrid. Només un triomf català a les Canàries, combinat amb una derrota del Madrid a la pista del Divina Seguros Joventut, donaria als de Bartzokas la primera plaça de la competició domèstica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut