Panathinaikos Superfoods – FC Barcelona Lassa: Amb el desig de guanyar a domicili

Els de Bartzokas buscaran un triomf fora de casa en una setmana de doble partit europeu (19.45h, Esport3 i Movistar+)

El Barça Lassa visita aquest dimarts, a les 19.45h i en directe per Esport3 i Movistar+, la pista del Panathinaikos Superfoods, equip al qual va superar en la primera volta però que actualment és el 6è classificat. Guanyar a domicili és un dels reptes pendents dels de Bartzokas, que volen aconseguir-ho a Atenes per començar una setmana de doble repte europeu que es preveu molt emocionant.

El rival

Té un plantilla molt llarga, de nivell i que combina talent amb físic. El seu màxim anotador és el base Mike James que té una mitjana de 13,7 punts per partit. A banda del jugador nord-americà, el base Nick Calathes mou l’equip amb mestratge (12.5 punts i 6.2 assistències), mentre que la força física de KC Rivers (11.9 punts) i Chris Singleton (11.3) doten l’equip de Xavi Pascual de molta personalitat. No cal oblidar tampoc el pivot Bouroussis (8.2 punts i 4.5 rebots), James Feldeine (6.8), Alessandor Gentile, Kenny Gabriel, Antonis Fotsis o Demetris Nichols. Actualment el Panathinaikos té un balanç de 10 triomfs i 8 derrotes.

El Barça

Amb la novetat a la convocatòria de Perperoglou, tot i que l’entrenador Bartzokas va comentar que és complicat que jugui, el Barça Lassa no podrà comptar encara amb Diagne, que arriba a Barcelona dimecres, tampoc amb Oleson, lesionat per a les pròximes cinc setmanes. Riba si Lawal segueixen de baixa i recuperant-se. El repte, doncs, és gran per a un Barça Lassa que afronta una setmana de doble partit començant primer pel temible OAKA i el seu gran ambient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut