Vitor Faverani, nou jugador del Barça Lassa

Vitor Faverani, nou jugador del Barça Lassa

El nou jugador blaugrana, de 2.13 i 28 anys, signa fins a final de temporada, amb l’opció per part del club d’ampliar fins al 2018

El FC Barcelona Lassa i l’UCAM Múrcia han arribat a un acord per al traspàs del jugador format localment a Espanya. Faverani, que ja ha superat amb èxit el reconeixement mèdic, es troba a Barcelona i podria debutar el pròxim dijous 19, contra l’Anadolu Efes, si Georgios Bartzokas així ho considera.

El jugador es trobava disputant la Lliga Endesa i l’Eurocup amb l’UCAM Múrcia, equip en el qual hi juga des de mitjans del curs 2015/16. Abans, la trajectòria de Faverani es remunta a les categories inferiors i al primer equip de l’Unicaja de Màlaga, amb diferents cessions a Saragossa i al Bruesa (2004-09), el Múrcia (2009/11), el València Basket (2011/13), els Boston Celtics de la NBA (2013/15) i també el Maccabi de Tel Aviv durant uns mesos del 2015, l’equip previ a la seva tornada a Múrcia.

De la Fuente: “Pot aportar intensitat, energia i polivalència a l'equip”

El Manager Esportiu del FC Barcelona Lassa considera que la incorporació de Vitor Faverani "pot aportar intensitat, energia i polivalència a l'equip. Vitor pot donar-nos una marxa més quan surti a pista". Per a Rodrigo De la Fuente, el jugador brasiler "té la qualitat i experiència suficient per adaptar-se ràpidament i sumar en diverses facetes del joc gràcies a les seves característiques i la seva experiència en el bàsquet europeu."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut