Bartzokas: “Lluitarem pel títol”

Bartzokas: “Lluitarem pel títol”

El tècnic del FCB Lassa apel·la a una mentalitat positiva de cara a la participació blaugrana a la Copa del Rei de Vitòria

Georgios Bartzokas afronta la seva primera Copa del Rei a partir d’aquest divendres. Els blaugranes es veuran les cares amb l’Unicaja en un partit “molt important”. “Farem el possible per guanyar”, ha afirmat el tècnic blaugrana. “És un repte que hem d’afrontar –continua– tot i les dures circumstàncies”. A la plaga de lesions que assola la plantilla des de l’inici de la temporada s’hi ha afegit la baixa d’última hora de Juan Carlos Navarro: “Desitjo que es recuperi al més aviat possible”, s’ha lamentat Bartzokas. A més, Bartzokas ha confirmat que Renfroe, Oleson i Faverani són dubte per a la competició. D’altra banda, el tècnic grec ha descartat Doellman per al partit d’aquest divendres. “En cas que ens classifiquem s’obre l’interrogant, però és difícil que jugui el torneig. Encara no està preparat”, ha confirmat l’entrenador.

Bartzokas assumeix que el FCB Lassa “no és favorit” a la competició, segons ell, “a causa de tot el que l'envolta”. “Hem d’acceptar la situació tal com és. Entenc que hi hagi problemes, però la nostra feina és lluitar per sobre de les circumstàncies”, ha assegurat. Tot i això, el tècnic grec no es dóna per vençut: “No n’hi ha prou a participar-hi, hi anem a guanyar el títol”. El tècnic grec espera “estar preparats per competir amb la mentalitat adequada” davant un Unicaja que està realitzant una gran temporada. “Viuen un gran moment i és un equip molt competitiu i agressiu en defensa”. Bartzokas ha definit Plaza com “un gran entrenador” i ha recordat el darrer triomf malagueny davant el Reial Madrid.

Bartzokas ha tingut, també, unes paraules de reconeixement cap a Basile després que aquest confirmés la seva retirada: “A la nostra memòria queden els jugadors que més èxit han aportat al món del bàsquet, i per a nosaltres Basile és un exemple”. “Ha estat un gran jugador i aquí va guanyar una Eurolliga”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut