Bartzokas: “Tenim molts reptes per davant”

Bartzokas: “Tenim molts reptes per davant”

El tècnic del FCB Lassa i Tyresse Rice han valorat de forma positiva el que queda de temporada

El FCB Lassa rep aquest dijous -a partir de les 21.00 hores- el Maccabi, un equip “consolidat a Europa, amb molts títols i potencial, però que, com nosaltres, no està tenint gaire èxit”. Segons Bartzokas, els blaugranes encaren el partit amb l’objectiu de “continuar millorant, ja que tenim molt present la Lliga; el partit davant el Gran Canària és molt important”. “Teníem moltíssimes ganes d’arribar als play-off, però no ha estat possible –ha continuat-; tothom sap què ens ha passat durant la temporada, hem tingut molts problemes (la lesió de Faverani és el darrer obstacle que ha patit l’equip) i amb el nou format s’ha incrementat la dificultat”.

Bartzokas ha assegurat buscar la part positiva a les dificultats que està vivint l’equip blaugrana aquest curs: “Tenim molts reptes per davant encara; hem de millorar i, de fet, així ho hem fet als darrers partits”. El tècnic grec, que ha manifestat estar centrat “exclusivament” en el que queda de temporada, ha valorat com fer un pas endavant de cara al pròxim curs: “L’única manera de superar els mals moments és estar units i descobrir què necessitem com a equip per fer-ho el millor possible”.

El tècnic del FCB Lassa també s’ha referit a la incorporació de Nacho Rodríguez com a nou mànager de gestió. “Coneix bé la casa i l’entorn, vaig tenir la possibilitat de parlar-hi i l’equip li va donar la benvinguda”. “L’estructura del Club és una de les millors d’Europa; l’organització és fantàstica, però entenc que no és fàcil tenir paciència en un club d’aquest nivell”, ha afegit després de fer un petit incís sobre el rendiment de Moussa Diagné: “Mereix jugar més, per això el vam portar”. “És el tipus de jugador que necessitàvem, ens ajuda molt i està en el procés adequat”, ha conclòs.

Tyrese Rice

  • “És molt important jugar amb l’actitud correcta per mirar d’agafar embranzida de cara al tram final de Lliga”.
  • “Nacho ens donarà molt suport, és un moviment molt interessant que ens anirà molt bé”.
  • “És dur estar fora de l’Eurolliga, però ens hem de centrar en el que tenim al nostre abast”.
  • “És normal veure pujades i baixades de rendiment, hem de mirar d’arribar bé als moments decisius”.
  • “Hi ha hagut molts canvis durant la temporada; hem de fer el que calgui per tirar endavant els partits”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut