FC Barcelona Lassa - Montakit Fuenlabrada: Nou repte blaugrana al Palau

FC Barcelona Lassa - Montakit Fuenlabrada: Nou repte blaugrana al Palau

Els de Bartzokas no poden fallar en aquest tram final si volen aspirar al tercer lloc de la taula (diumenge, 12.30 h)

El Barça Lassa rep aquest diumenge el Montakit Fuenlabrada al Palau Blaugrana (12.30 h, Movistar Deportes) amb el gran repte de sumar el tercer triomf seguit a la Lliga Endesa i continuar lluitant per acabar al més amunt possible a la Lliga Regular. Els catalans, que són quarts i tenen el tercer lloc a un triomf, són conscients que no poden fallar en els tres partits que resten. Doellman, Faverani, Ribas i Lawal seran baixa per al matx.

El rival

Es troba en una posició còmoda a la classificació, amb la permanència assegurada i més a prop de la zona de play-off que del descens. Per tant, l’equip que entrena Jota Cuspinera arriba a Barcelona sense cap pressió i amb la confiança pels núvols per la bona temporada realitzada. El seu màxim anotador és l’escorta Marko Popovic, amb 13,2 punts per partit, seguit de Paunic i Paco Cruz, amb 10,6 i 8,6 punts, respectivament. A més, al Fuenlabrada destaca també Ludde Hakanson, base cedit pel Barça que acostuma a sortir sempre al cinc inicial.

El Barça

No podrà comptar amb Justin Doellman, que té una lesió al bessó intern de la cama dreta, ni tampoc amb Faverani, Ribas i Lawal. Els de Bartzokas, quarts a la taula amb un balanç de 20-9, busquen acabar la temporada al més amunt possible i contra el Fuenlabrada s’haurà d’estar concentrat els 40 minuts per vèncer. En el partit de la primera volta al Fernando Martín els catalans van patir de valent per guanyar (75-78). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut