FC Barcelona Lassa - Iberostar Tenerife: Partit clau per certificar el factor pista

FC Barcelona Lassa - Iberostar Tenerife: Partit clau per certificar el factor pista

Els blaugranes, que van caure contra els canaris en la primera volta, busquen un triomf que els permeti mantenir la tercera posició i poder lluitar per la segona

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 19.30 hores i en directe per #0 de Movistar+, l’Iberostar Tenerife, l’equip revelació de la temporada a la Lliga Endesa. L’equip canari, que té un balanç de 20 triomfs i 10 derrotes, va superar els blaugranes en la primera volta i, per tant, el triomf és vital per als homes de Bartzokas per seguir tercers a la taula i per deixar l’Iberostar a dues victòries quan només restaria un partit per jugar-se. Un triomf certificaria el factor pista dels catalans en la primera eliminatòria dels Playoff.

El rival

Compta amb un equip molt equilibrat que combina físic amb talent. Tots els jugadors aporten i el seu màxim anotador és l’aler pivot Aaron Doornekamp, amb 12,2 punts per partit. El segueix de ben a prop l’elèctric Davin White, amb 10.2 punts. Tampoc cal oblidar grans jugadors com Grigonis, Richotti, l’exblaugrana Vázquez, Kirksay, San Miguel, Bogris, Abromaitis o Hanley, entre d’altres.  Aquesta temporada l’Iberostar va superar per 71-60 el Barça a la seva pista, pavelló on també han caigut altres equips de la part alta. Per tant, caldrà estar concentrats els 40 minuts per poder superar un equip que sempre està dins del partit i que no posa les coses fàcils.

El Barça

No podrà comptar amb Justin Doellman, que segueix recuperant-se de la seva lesió en el bessó intern, i tampoc amb Faverani, Ribas i Lawal. Els de Bartzokas, que són tercers a la taula, mantindran aquesta posició si guanyen els dos partits que resten i, a més, poden aspirar a ser segons depenent  d’altres resultats o d’un triple empat entre València, Baskonia i Barça. El Palau ha de seguir sent un fortí aquest curs en Lliga Endesa, on el balanç és de 14 triomfs i tan sols una derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut