FC Barcelona Lassa - València Basket: Sense marge d’error possible

FC Barcelona Lassa - València Basket: Sense marge d’error possible

Els de Bartzokas busquen igualar la sèrie al Palau (20 h) i portar-la de nou a València aquest dissabte

No es pot fallar, no hi ha marge d’error. El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 20 hores i en directe per Movistar Deportes, el València Basket, que va aconseguir el triomf en el primer partit de la sèrie. Els de Bartzokas són conscients que al Palau el matx no es pot escapar, i dissabte, dia 27, buscaran sumar el segon punt de la sèrie i jugar-se el pas a les semifinals a València.

El rival

Ja ha demostrat el seu potencial en el que portem de curs, en què ha superat els blaugranes en tres ocasions: dues a la seva pista i un cop a la Copa del Rei. Al Palau, al mes de desembre, van caure per 94-82. Compta amb diversos jugadors cabdals, però el més incisiu és el pivot Dubljevic, que en el primer partit va anotar 16 punts i va fer mal dins i fora de la zona. A més, cal destacar jugadors com Thomas, Diot, Sato, Martínez, Oriola, San Emeterio, Sastre, Sikma i Vives, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

L’equip és conscient que no hi ha marge d’error, que una derrota significaria el final de la temporada. Els blaugranes volen que el Palau Blaugrana sigui el sisè jugador i que ajudi l’equip a sumar el triomf i empatar 1-1 l’eliminatòria de quarts de final. Navarro i Doellman, lesionats, seran baixa per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut