FC Barcelona Lassa - Fuenlabrada: Victòria amb contundència (87-53)

FC Barcelona Lassa - Fuenlabrada: Victòria amb contundència (87-53)

Els de Bartzokas es consoliden en la quarta posició amb una gran victòria fonamentada en l’efectivitat de Vezenkov –14 punts– i el domini de Tomic, amb 24 de valoració

El Barça Lassa mostra una versió molt sòlida i s’imposa al Fuenlabrada de manera clara en la jornada 32 de la Lliga ACB (87-53). Els de Bartzokas han dominat el partit de principi a fi a través de l’encert ofensiu –amb Vezenkov com a màxim anotador del partit (14 punts) i Tomic imposant la seva llei (24 de valoració) – i la concentració defensiva, cosa que permet als blaugranes consolidar-se en la quarta posició, que dóna el privilegi de ser cap de sèrie al play-off de la Lliga.

Els primers compassos han estat marcats per la igualtat al marcador, però a mesura que avançaven els minuts els blaugranes han imposat el seu ritme i el primer avantatge ha arribat de la mà de Perperoglou des de 6,75 (10-9, min 7). A més, el ‘showtime’ no ha tardat a aparèixer, ja que un ‘alley-oop’ que ha servit Renfroe per a Diagné i una esmaixada de Vezenkov han esperonat el Palau (16-16, min 10). Ja al segon quart ha arribat la primera escletxa a favor del Barça amb un triple de l’especialista Eriksson (21-16, min 12). Els visitants han aguantat les ofensives, però llavors ha aparegut l’encert blaugrana.

Idil·li amb el triple

La circulació de pilota i la solidaritat ofensiva han permès al Barça aconseguir bones opcions de llançament i ha trobat els seus grans materialitzadors, cosa que ha significat 30 punts i cinc triples al segon quart. Així doncs, dos triples consecutius d’Oleson han obert el camí a una diferència que ha arribat a ser de 19 punts gràcies a l’encert de Koponen i Vezenkov des de la línia de tres (46-27, min 20).

Fiabilitat blaugrana

Els de Barzokas han afrontat la segona meitat sense oferir opcions a la sorpresa i han gestionat a la perfecció la renda favorable que els ha donat l’exhibició del segon quart. Tomic, MVP de la jornada 30, ha tornat a mostrar un nivell sublim i ha dominat la pintura (deu rebots i cinc faltes rebudes). Així doncs, quatre punts consecutius del pivot croat, acompanyats per una esmaixada de Claver que ha posat el públic dempeus, han donat el màxim avantatge fins aleshores (58-36, min 25).

Arribada la recta final del partit, el Barça ha controlat els tempos amb el domini del rebot, cosa que li ha permès aprofitar les transicions ofensives per culminar en contraatac o sabent aturar la jugada per llegir les superioritats en atac estàtic. Finalment, el lluminós ha reflectit la superioritat que s’ha vist sobre el parquet amb el 87-53 final. Amb aquest solvent triomf –el tercer consecutiu–, i a falta de dues jornades per finalitzar la lliga regular, el Barça Lassa es reafirma en la quarta posició i se centra en el següent partit, enfront del Tenerife en la jornada intersetmanal (dijous a les 19.30h al Palau Blaugrana).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut