Monbus Obradoiro - Barça Lassa: Fan els deures a Santiago (71-76)

Victòria sòlida dels blaugranes, que acaben sisens a la Lliga regular, contra un Obradoiro lluitador

El Barça Lassa ha fet els deures i acaba la Lliga regular en la sisena posició. Els blaugranes han portat la iniciativa durant pràcticament tot el partit i han aconseguit una sòlida victòria a la pista del Monbus Obradoiro (71-76). Liderats en atac per Rice (16 punts), Perperoglou (12) i Oleson (15), autor de cinc triples, els de Bartzokas han doblegat un equip gallec molt lluitador.

El partit ha començat equilibrat als primers cinc minuts (11-9), fins que tres triples consecutius de Brad Oleson han donat un avantatge còmode als blaugranes, que han convertit sis triples al primer quart (13-22). La bona dinàmica dels barcelonistes ha continuat a l’inici del segon període, i han arribat a dominar per 14 punts (20-34), però un parcial de 9-0 ha apropat els gallecs, que han marxat al descans només dos punts per sota (34-36).

A la represa un triple de Dulkys ha posat l'Obradoiro per davant en el marcador (37-36), però la reacció ha estat fulgurant. Els de Bartzokas han aconseguit un parcial de 0-7 (37-43) i ja no han deixat escapar l’avantatge fins al final. El tercer quart ha acabat 52-59, i al darrer quart han segellat la victòria sense patiments. Gràcies al treball col·lectiu, el Barça s’ha posat dotze per sobre (62-74), tot i que els locals han maquillat el marcador als instants finals (71-76).

La victòria deixa els barcelonistes en el sisè lloc de la classificació, amb un balanç de 22 victòries i 10 derrotes, la qual cosa els emparella amb el València Basket als quarts de final del play-off pel títol.