Un Barça Lassa - Maccabi Tel Aviv molt especial per a Juan Carlos Navarro

Un Barça Lassa - Maccabi Tel Aviv molt especial per a Juan Carlos Navarro

El Club homenatjarà el capità blaugrana pel 20è aniversari del seu debut amb el primer equip en un acte que comptarà amb moltes sorpreses per al jugador

El Barça Lassa - Maccabi Tel Aviv d’aquest dijous al Palau Blaugrana serà molt més que un partit de bàsquet (21h). A banda de la importància esportiva del matx, abans de l’inici es viuran moments emotius. I és que aquest dijous 23 de novembre es compleixen 20 anys del debut de Juan Carlos Navarro amb el primer equip del Barça. Va ser l’any 1997 i, vint anys després, aquell noi de 17 anys s’ha convertit en tota una llegenda i és el capità del Barça Lassa als seus 37 anys.

Minuts abans del partit, el Club homenatjarà el jugador, però l’afició també hi podrà dir la seva. Hi haurà un mosaic amb els colors del Barça, però que caldrà conservar, ja que en el dors hi haurà diferents fotografies de Navarro durant els seus 20 anys en el primer equip.

A més, a pista, se li farà entrega al capità blaugrana de diferents obsequis i els seus companys lluiran una samarreta commemorativa durant les presentacions. Cal destacar que hi haurà moltes altres sorpreses per a Navarro i l’afició, les quals s’aniran coneixent durant les pròximes hores.

Així doncs, tots aquells socis, abonats i aficionats del Barça Lassa i de Juan Carlos Navarro que li vulguin retre homenatge al capità saben que aquest dijous 23 hi haurà un homenatge i moltes sorpreses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut