15 anys del primer títol de Pesic

15 anys del primer títol de Pesic

Aquest mes de febrer és el quinzè aniversari del primer trofeu que va guanyar el tècnic serbi al FC Barcelona, que va ser precisament una Copa del Rei davant el Baskonia, proper rival blaugrana

Svetislav Pesic va aconseguir un total de quatre títols com a tècnic del Barça: dues Lligues (2002-03 i 2003-04), una Eurolliga (2002-03) i una Copa del Rei (2002-03). Precisament aquesta Copa va ser el seu primer títol com a entrenador blaugrana, i va ser també el primer trofeu d’una campanya en què el Barça acabaria aconseguint el triplet.

Aquella Copa, que es va disputar del 20 al 23 de febrer del 2003 al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís de València, compleix ara 15 anys. Casualment, Pesic ha tornat al Barça Lassa per disputar de nou una Copa del Rei, aquest cop a Gran Canària, on debutarà als quarts de final davant l’equip que precisament va guanyar la final del 2003: el Baskonia.

En aquella final a La Fonteta,  els barcelonistes van superar els bascos per 84-78, i Dejan Bodiroga va ser nomenat MVP del torneig. Ara, 15 anys després, repassem com va ser aquella final dels homes de Pesic. No et perdis el vídeo següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut