Thomas Heurtel, escollit MVP de la Copa del Rei 2018

Thomas Heurtel, escollit MVP de la Copa del Rei 2018

El jugador del Barça Lassa ha estat escollit com a millor jugador de la competició després de les seves actuacions decisives en els tres partits i es converteix en el primer francès en aconseguir aquesta distinció

Thomas Heurtel ha estat escollit com a millor jugador de la Copa del Rei 2018 en la seva primera temporada al Barça Lassa. Una distinció que el blaugrana ha aconseguit després de ser un dels líders del Barça Lassa des de l’inici de la competició. I és que Heurtel ha registrat una mitja de 13,6 punts, 10 assistències i 18,3 de valoració.

El francès va començar de forma immillorable la Copa amb una brillant actuació contra el Baskonia en el duel de quarts de final. El jugador francès va aconseguir uns registres espectaculars, amb 20 punts i 9 assistències que el van acreditar com el millor jugador del partit per darrera del jugador del Baskonia Shengelia.

Heurtel també va registrar grans números en el duel de semifinals, en què va ser el blaugrana més destacat amb 13 punts i 14 assistències. Una actuació que juntament amb el bon joc de la resta de l’equip va conduir els homes de Svetislav Pesic cap a la final. Una final que s’ha disputat aquest diumenge i en què Thomas Heurtel ha tornat a conduir als barcelonistes al triomf.

Si bé en aquesta ocasió no ha estat el millor del partit ni del conjunt barcelonista pel que fa a les estadístiques, sí que ha imprès el ritme i el caràcter necessaris per tal que el Barça Lassa aixequés la 24a Copa del Rei de la seva història. En el Clàssic disputat aquest diumenge al Gran Canària Arena (90-92), Heurtel ha estat l’autor de 8 punts i 7 assistències. “Estic molt feliç per l’afició, el Club i els meus companys”, ha afirmat Heurtel al final del matx. Com a curiositat, el jugador blaugrana es converteix en el primer francès que aconsegueix l’MVP en qualsevol competició ACB. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut