Busquen allargar la ratxa

Busquen allargar la ratxa

El Barça visita dijous (20.30h) la Virtus de Bolonya

El Barça visita aquest dijous (20.30h, Dazn) la Virtus Segafredo de Bolonya, en la jornada 24 de l’Eurolliga. Els blaugranes tornen a la ciutat italiana més de 20 anys després, amb l’objectiu de mantenir la bona ratxa llaurada al Palau la setmana passada, amb tres victòries en tres partits.

El rival

La Virtus encara el duel amb 11 victòries i 12 derrotes, a només un partit de la zona de play-off. El conjunt dirigit per Sergio Scariolo, que va guanyar al Palau a la primera volta (75-83), també arriba amb una inèrcia positiva després d’aconseguir dos triomfs en la doble jornada europea de la setmana passada, davant l’Estrella Roja (84-72) i l’Asvel Villeurbanne (64-77).

Els homes disponibles més importants de l’equip italià són Tornike Shengelia (10,3 punts per partit), Milos Teodosic (10,2 punts i 5,8 assistències per partit) i Mam Jaiteh (8,4 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Marco Belinelli, Jordan Mickey o Ismael Bako.

El Barça

Per la seva banda, el Barça acumula un balanç de 15 victòries i 8 derrotes, a només un triomf del millor rècord de la competició. Els blaugranes han guanyat quatre dels seus últims cinc partits a Europa i venen de completar una setmana perfecta com a locals, amb tres victòries en tres intents davant el Maccabi (83-78), el Bayern (72-70) i el Valencia (81-75), en Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut