Els ambaixadors One Team visiten el Centre Penitenciari de Joves

Els ambaixadors One Team visiten el Centre Penitenciari de Joves

Paulí i Da Silva comparteixen una tarda de bàsquet amb els interns

Els ambaixadors del programa One Team de l’Eurolliga d’aquesta temporada, Oriol Paulí i Oscar da Silva, van visitar dimecres els interns del Centre Penitenciari de Joves Quatre Camins, en un acte impulsat per la Fundació Barça.

Els jugadors blaugranes van compartir una tarda de bàsquet i confidències amb una vintena de joves que practiquen setmanalment aquest esport, un factor clau en la tasca de reinserció social que persegueix el centre.

Paulí i Da Silva van ser un més a la sessió de bàsquet. Des de l’escalfament, els dos ambaixadors es van unir als jocs d’activació i van formar part dels equips que posteriorment van disputar una sèrie de partidets. L’activitat va estar conduïda per l’educadora de la Fundació Barça que treballa setmanalment amb els joves, Marta Martorell.

One Team és un programa social creat per l’Eurolliga i, en el cas del Barça, la implementació corre a càrrec de la Fundació FC Barcelona. El projecte es desenvolupa setmanalment en el Centre Penitenciari de Joves de Catalunya, utilitzant el bàsquet com a eina de creixement personal i comunitari per afavorir la reinserció social del grup de joves beneficiaris.

En les sessions setmanals, durant dues hores l’educadora social de la Fundació Barça porta a terme amb els interns diverses activitats utilitzant el bàsquet com a eina integradora, inclusiva i que fomenti valors que ajudin a treballar la dimensió social i personal de cada individu. Aquests valors són el treball en equip, la confiança i l’empatia, la cooperació o l’autoestima.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut