Barça – Bayern:  Nova victòria europea al Palau (72-70)
Ofert per

Barça – Bayern: Nova victòria europea al Palau (72-70)

15è triomf blaugrana a l'Eurolliga per continuar lluitant per la primera posició

Victòria important i treballada en els últims sospirs. El Barça ha sortit triomfal del Palau Blaugrana davant el Bayern de Munic. D'aquesta manera, els blaugranes tanquen aquesta setmana amb dues victòries com a locals a l'Eurolliga que serveixen per seguir lluitant pel lideratge de la competició.

Els culers s'han emportat la victòria davant un bon Bayern que ha resistit fins a l'última jugada del matx. Però, el bon partit d'homes com Mirotic (12 punts i 3 rebots) o Satoransky (5 punts i 5 assistències i 5 rebots) ha amarrat el 15è triomf barcelonista.

Tot molt igualat

El partit ha començat amb els dos conjunts molt parells a la pista del Palau. Després dels primers cinc minuts de partit, el resultat marcava un 10-10; màxima igualtat. Els dos equips havien tingut problemes per trobar la cistella, però el Barça mantenia el pols gràcies als triples de Sanli i de Mirotic.

Els blaugranes no han afluixat i després d'un nou triple del turc Sanli, el Barça ha encadenat un parcial de 7-0 que l'ha deixat per davant al final del primer quart: 7 punts per damunt dels bavaresos (21-14).

A la represa del segon quart han sortit millor els bavaresos que amb un parcial de 0-6 s'han posat a només un punt. Un parcial que els blaugranes han replicat immediatament gràcies a un gran Vesely, i posteriorment amb un triple del mallorquí Abrines. Els de Saras han aconseguit la màxima diferència al marcador fins aleshores: nou punts (31-22, min. 17).

Però una nova vegada els alemanys han tornat a apropar-se al marcador en els últims tres minuts de quart. Gràcies a l'escolta Wimberg, que ha deixat el Bayern a només un punt dels culers (34-33).

No s'escapa la victòria

Ha tornat a sortir millor el Bayern després del descans i per primer cop des del minut sis s'han posat per davant els bavaresos (36-38, min. 21). Però, no ha tardat molt el Barça a tornar a manar en el partit. Primer amb un gran alley oop entre Laprovittola i Satoransky, que ha fet aixecar dels seients als culers. Després, amb dos triples consecutius de Satoransky i de Laprovittola, que han obligat el tècnic visitant a demanar temps mort.

I l'aturada sí que ha tingut efecte al partit, ja que el Bayern ha tornat a empatar. I els primers 30 minuts acabarien amb el Barça quatre punts per sobre (51-47).

A l'últim quart els de Jasikevicius han estat molt més inspirats que els alemanys i s'han posat a 12 punts en els primers minuts, arribant a la màxima diferència del partit. Però, els bavaresos no han abaixat els braços i han tornat a reduir la diferència a dos punts quan quedaven menys de dos minuts i mig pel final. I quan més necessitava el Barça un home endollat, ha aparegut Mirotic amb un triple espectacular per tornar a allunyar als locals i donar tranquil·litat al Palau (70-65).

Però ni així s'ha tancat el partit, ja que Jaramaz ha empatat quan faltava un minut (70-70). Finalment, els blaugranes s'han acabat imposant gràcies a una cistella de Cory Higgins i una gran defensa final (72-70).