El Bayern, segon visitant de la setmana

El Bayern, segon visitant de la setmana

Els Barça rep dijous (20.30h) l’equip alemany

El Barça rep aquest dijous (20.30h, Dazn) el Bayern de Munic, en la jornada 23 de l’Eurolliga. Els alemanys, que van perdre dimarts a València (82-73) seran el segon visitant d’aquesta setmana de tres partits al Palau.

El rival

El Bayern arriba al partit a tres victòries de la zona de play-off, amb 9 triomfs i 13 derrotes. Els alemanys, tot i així, han guanyat tres dels seus últims partits en competició europea. El Barça va assaltar l’Audi Dome (73-84) a la primera volta

Els homes més importants per Andrea Trinchieri són Cassius Winston (11,5 punts i 3,5 assistències per partit), Augustine Rubbit (11,2 punts per partit) i Andreas Obst (9,5 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Lucic, Hunter, Walden o Weiler-Babb.

El Barça

Per la seva banda, el Barça rebrà el Bayern després de superar dimarts el Maccabi Playtika (83-78) i a només una victòria del lideratge, amb un balanç de 14 triomfs i 8 derrotes. El tècnic blaugrana, Saras Jasikevicius, té a tota la plantilla disponible, amb l’excepció del lesionat de llarga durada Sergi Martínez.

Els primers 500 aficionats que assisteixin al Palau i facin una compra en algun punt de restauració tindran un brètzel de regal. A més, el públic blaugrana podrà gaudir d’un tribut a Michael Jackson al descans del partit, amb l’actuació de l’imitador Dabeat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut