El Maccabi Tel Aviv, l’inici d’una setmana trepidant

El Maccabi Tel Aviv, l’inici d’una setmana trepidant

Els de Saras disputen tres partits al Palau: dos d’Eurolliga (Maccabi i Bayern) i un de Lliga Endesa (diumenge)

El Barça rep aquest dimarts 31, a les 20.30h i en directe per DAZN i Movistar+, el Maccabi de Tel Aviv en la que serà la 22a jornada de l’Eurolliga. És l’inici d’una setmana trepidant, de tres partits al Palau, i contra tres rivals de gran nivell com són el Maccabi, el Bayern (2/1, 20.30h) i el València Basket (5/2, 12.30h).

El rival

Es troba en posicions de Playoffs amb un balanç d’11 triomfs i 10 derrotes. L’equip que dirigeix Oded Katash té en el base Lorenzo Brown el seu millor home amb 16,6 punts i 6 assistències per partit. Està ben secundat per Wade Baldwin (15,2 punts i 4,4 assistències), Colson (10.5), Nebo (8 punts i 6 rebots), Sorkin, Hilliard, Cohen, Martin i Di Bartolomeo, entre d’altres.

El Maccabi arriba a Barcelona després d’haver caigut a la pista de l’Olympiacos (95-89) en la 21a jornada.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té disponibles tots els jugadors (14), amb l’excepció de Sergi Martínez, que es troba en el tram final de la seva recuperació. Abans del partit el tècnic lituà haurà de descartar dos jugadors.

Cal descar que el Barça, en el partit de la primera volta, va ser capaç de vèncer per 79-86 en un partit molt ajustat fins al final

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut