Visita a un Girona en ratxa

Visita a un Girona en ratxa

El Barça afronta dissabte (20.45h) un nou derbi

El Barça visita aquest dissabte (20.45h, Movistar+ Deportes) el Bàsquet Girona, en un derbi corresponent a la jornada 18 de la Lliga Endesa. Els gironins, cada cop més allunyats del descens, acumulen cinc victòries en les últimes sis jornades.

El rival

El Girona arriba al derbi esperonat per la seva dinàmica recent, que l’ha enfilat a la classificació fins als set triomfs. Si bé l’inici de lliga va ser complicat per al conjunt liderat per Marc Gasol, l’equip català no perd des del 30 de desembre i ha vençut pel camí a diversos rivals directes en la lluita per la permanència.

Els homes més importants per Aíto García Reneses són Kameron Taylor (14,2 punts per partit), Marc Gasol (11,8 punts, 6,4 rebots i 3,3 assistències per partit) i Quino Colom (10,5 punts i 4,2 assistències par partit). Cal tenir en compte altres noms com Fjellerup, Miletic o Eric Vila.

El Barça

Per la seva banda, el Barça, que a la primera volta va vèncer el Girona (72-69), visitarà Fontajau després de set victòries consecutives a la Lliga Endesa, de la que és colíder, si bé va caure dijous a la pròrroga a la pista del Real Madrid a l'Eurolliga.

El tècnic blaugrana, Sarunas Jasikevicius, té a disposició a tota la plantilla, amb l’excepció del lesionat de llarga durada Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut