El Clàssic enfronta a dos colíders de l’Eurolliga

El Clàssic enfronta a dos colíders de l’Eurolliga

El Barça visita dijous (19h) el Real Madrid

El Barça visita aquest dijous (19h, Dazn) el Real Madrid, en la jornada 21 de l’Eurolliga. El Clàssic arriba amb un ingredient extra d’interès, i és que enfronta al Wizink Center a dos dels quatre colíders de la competició, empatats a 13 victòries i 7 derrotes.

El rival

El Madrid no perd a casa en competició europea des del 8 de desembre, davant el Mònaco, tot i que va patir una derrota la setmana passada a la pista de l’Olympiacos (73-60). Els homes més destacats de l’equip de Chus Mateo són Dzanan Musa (15,2 punts per partit), Gabriel Deck (12,4 punts i 5,9 rebots per partit) i Walter Tavares (11,2 punts i 7,2 rebots per partit). Cal tenir en compte altres noms com Sergio Llull, Mario Hezonja o Guerschon Yabusele.

L’últim Clàssic al Wizink Center, disputat el passat 2 de gener i corresponent a la Lliga Endesa, va acabar amb victòria blaugrana (78-87). El Barça també va guanyar, al Palau, l’enfrontament de la primera volta a l’Eurolliga (75-73).

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit després de signar una convincent victòria a la pista del Cazoo Baskonia (78-85) en l’última jornada europea. A més, els blaugranes acumulen tres triomfs seguits com a visitant a l’Eurolliga.

El tècnic barcelonista, Sarunas Jasikevicius, té a disposició a tota la plantilla, amb l’única excepció del lesionat de llarga durada Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut