Barça – Real Betis: Endollats a la lliga (104-70)
Ofert per

Els blaugranes encadenen la cinquena victòria consecutiva a la competició domèstica

Triomf còmode per continuar amb la ratxa victoriosa a la lliga. El Barça s’ha imposat al Real Betis (104-70) en un partit plàcid on els de Saras han mostrat un gran joc ofensiu. Amb aquesta victòria, el Barça suma el seu cinquè triomf consecutiu a la lliga. Ara mateix, els culers gaudeixen d’un balanç de 12 victòries i tres derrotes que els permet situar-se a la part alta de la taula.

A les files blaugranes, un total de set jugadors han sobrepassat els 10 punts al seu compte personal: Higgins (16), Nnaji (16), Mirotic (14), Vesely (13), Jokubaitis (13), Da Silva (11) i Kuric (10).

Els culers s’imposen

El partit ha començat amb moltes imprecisions per part dels dos equips. Les pèrdues de pilota i el desencert ofensiu ha marcat els primers minuts de partit, fet que ha provocat que cap equip destaques en el marcador. Ara bé, des del joc coral el Barça ha començat a fer mal a un Betis que es continuava mostrant dèbil en atac. Amb els 11 punts d’un Mirotic estratosfèric, els de Saras han pres la iniciativa en el marcador que els ha permès arribar al final del primer quart amb vuit punts d’avantatge (29 -21)

Al segon període els culers encara han eixamplat més la distància. El conjunt barceloní ha mostrat un joc defensiu molt sòlid que ha dificultat un atac andalús amb poques idees. L’encert des del triple (5/8) ha permès al Barça prendre el control total del partit que li ha facilitat el desplegament de totes les seves armes ofensives, fins i tot les més vistoses amb esmaixades de concurs de James Nnaji (42-26, min. 15). Finalment, Higgins i Da Silva, amb vuit punts respectivament al segon període, han pres el timó de l’equip per arribar al descans amb 22 punts d'avantatge (54-36).

Segellen plàcidament el duel

A la represa, el guió de partit no ha canviat en absolut. El Barça ha continuat desplegant el seu pla de partit amb total comoditat. Ara bé, mentre Mirotic i Higgins han estat els blaugranes més destacats de la primera part, a la segona ha pres el relleu Jan Vesely. El pivot ha fet una actuació estel·lar  amb 13 punts, 2 rebots i una recuperació. Els culers han arribat al darrer quart amb el marcador de 76-52.

En l’últim quart el Palau ha estat una festa. Mentre els aficionats animaven a les grades, els jugadors a la pista continuaven amb el festival anotador. El nivell de confiança de la plantilla blaugrana que ha anat augmentat durant el partit, s’ha fet encara més notori en el darrer tram del partit, on gran part dels jugadors han mostrat la seva millor versió. Finalment, un Barça exageradament endollat ha sobrepassat la xifra de 100 punts per acabar guanyant el duel per 104-70.

El proper compromís dels de Saras serà el proper dimecres 11 de gener en el partit d’Eurolliga contra l’Asvel Villeurbanne a l’Astroballe (20.00h).