L'ASVEL, el pròxim repte del Barça al Palau

L'ASVEL, el pròxim repte del Barça al Palau

Els de Saras reben l’ASVEL francès en un partit en què Abrines i Higgins seran baixa (20,30h)

El Barça rep aquest divendres, a les 20.30 hores i en directe per DAZN i Movistar+, l’ASVEL Villeurbanne en la que serà la 12a jornada de l’Eurolliga. Els de Saras ocupen la 3a posició de la taula amb un balanç de 8-3, mentre que l’equip francès és 17è amb 3 triomfs i 8 derrotes.

Aquest serà el primer partit a casa, des de la seva reaparició a Berlín, de Nikola Mirotic, que tornarà a jugar davant de la seva afició gairebé sis mesos després.

El rival

Compta amb un equip molt complet i que combina experiència i joventut. El seu màxim anotador és Nando de Colo, que té una mitjana de 11,3 punts per partit. El segueixen l’exterior Jonah Matthews (10,8), el pivot Fall (9,6), a més de Lighty (9,5) i Obasohan (8,5), entre d’altres. L’equip que entrena TJ Parker va començar el curs amb un balanç de 3-3 i ara porta cinc derrotes consecutives.

El Barça

Afronta el partit amb les baixes d’Abrines i Higgins, amb lumbàlgia. Respecte l’últim partit Saras podrà comptar amb Sertaç Sanli, que ja està recuperat de les molèsties en el genoll. Aquest serà el primer partit dels cinc partits que els blaugranes disputaran en els pròxims deu dies (ASVEL, Breogán, Mònaco, Panathinaikos i Unicaja).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut